всі новини >>>

Вітання наміснику Гурбинського монастиря від братії та кліру у зв`язку із возведенням у сан архімандрита

Свято-Воскресенський Гурбинський чоловічий монастир на Повстанських могилах

Ваше Високопреподобіє,
дорогий наш наміснику,
всечесний отче Онуфрію!


Сьогодні Ваші заслуги по розбудові Гурбинської обителі, Ваша праця на благо становлення й утвердження Православної Церкви України, Ваші труди у винограднику Христовому отримали належне відзначення з боку священноначалія, адже сьогодні Предстоятелем нашої Церкви Вас було піднесено до сану архімандрита.

Ми щиро від усього серця Вас вітаємо та разом з усією повнотою Православної Церкви радісно і впевнено промовляємо слова
«Аксіос! Аксіос! Аксіос!»,
якими стверджуємо, що Ви є справді достойні цього високого сану.

Не сприйміть наші слова як надмірне возвеличення чи возхваляння, які, як ми знаємо, Ви не любите. Але ми бачимо, що Ви постійно перебуваєте у трудах не для свого блага, а лише для блага Церкви Христової, ми знаємо про Вашу велику любов до Бога, постійно відчуваємо Вашу справді батьківську турботу про наш Гурбинський монастир та про його братію.

Тому, дорогий отче-наміснику, прийміть усі ці слова як вияв синівської шани та подяки, як вияв нашої любові та поваги до Вас.

Сьогодні сан архімандрита не лише відзначає Ваші здобутки, не лише покладає на Вас нові права, але й, насамперед, ставить вище рівень досягнень, до яких треба прагнути, і до здобуття яких, ми впевнені, Ви будете неустанно йти. Тому ми підносимо ще і ще свої молитви за Вас до Всемилостивого Бога, щоб Він дарував Вам силу та здоров`я, сповнював Вас натхненням, повсякчасно благословляв усі Ваші труди на Його ниві. А від нас прийміть синівське та братнє запевнення у повсякчасній вірності та готовності до подальшої ще пліднішої праці по розбудові нашої обителі під Вашим мудрим та розумним керівництвом во славу Пресвятої Тройці.

Многая і благая літа Вам, дорогий наш ОТЧЕ-АРХІМАНДРИТЕ!

З повагою та любов`ю у Христі Ісусі
Вашого Високопреподобія смиренні послушники
братія та клір
Гурбинського Свято-Воскресенського монастиря
на Повстанських могилах